Kineziološki trak KT Tape® PRO Aquaduct, 5m*5cm, Limited edition

100% sintetična vlakna, brez lateksa

Namestimo na boleče mesto.
Izdelek se nosi od 4-7 dni.
Izdelek je vodoodporen.
Odbojni premaz

22,90

Obstojnost traku: najmanj 7 dni
Obstojnost v vodi: Se ne odlepijo
Material: 100% sintetična vlakna, ki dihajo
Primerni za različne poškodbe in stanja:  teniški komolec, zvin gležnja, bolečine v kolku, bolečine v križu, bolečine v hrbtenici, vnetje ahilove tetive, sindrom karpalnega kanala, poškodbe mišic…

Naročila lahko oddate: v spletni trgovini, Facebook trgovini ali na info(at)kttape.si ali partnerskih prodajalnah.

KT Tape® PRO

Potrebujete podporo, ki bo zdržala najtežje treninge? KT Tape® PRO je točno tisto, kar vam je naročil trener. Lajša bolečine in daje podporo, ki jo potrebujete. Trakovi ostanejo na svojem mestu tudi po več treningih, do 7 dni, vključno v najtežjih razmerah, tudi po tuširanju in izpostavljanju vlagi, mrazu, celo v bazenu.

KT Tape® PRO je dizajniran za najzahtevnejše razmere. Je edina linija kinezioloških trakov, narejena iz 100% sintetičnih vlaken, z močnim lepilom, ki zdrži vse, s čemer ga obremenite.

V paketu je 20 že narezanih trakov iz 100% sintetičnih vlaken ter hitri vodič, ki vas bo korak po kraku vodil po najpogostejših poškodbah. Vse je shranjeno v trdni plastični škatlici s pokrovčkom, da bo trak naše varno mesto v vaši športni torbi.

MOČNO LEPILO

KT Tape® PRO je zasnovan za uporabo v najtežjih razmerah in ga lahko nosite do 7 dni, se z nameščenim trakom tuširate, izpostavljate vlagi, mrazu in plavate v bazenu. Tako KT Tape® PRO kot KT Tape® Original uporabljata patentirano lepilo, ki bo zdržalo enako dolgo kot vaša aktivnost, in brez zamere, morda celo dlje.

PODPIRA BREZ PRIMERE

Kinesio tape metoda zagotavlja močno podporo mišicam, sklepom in tetivam, kar omogočajo elastična jedra trakov KT Tape® trakov. Nameščen trak omogoča, da se neovirano gibate in ne zmanjšuje prekrvavitve.

TRAJA DLJE

Močnejša elastična jedra trakov KT Tape® PRO ohranjajo elastičnost traku dlje časa od bombažnih kinezioloških trakov. Z drugimi besedami, zagotavljajo vam močno podporo tako dolgo, kot jo boste potrebovali in še dlje. Vrhunski športniki se zanašajo na moč in vzdržljivost, KT Tape® PRO trakovi to zagotavljajo.

SINTETIČNA MIKROVLAKNA

S posebno prilagojenimi mikrovlakni KT Tape® PRO zagotavljajo 100% udobje med tuširanje, v bazenu ali pri gibanju. Triatlonci, plavalci, deskarji, kolesarji… zagotovo veste o čem govorimo. Sintetična mikrovlakna se izredno hitro sušijo in tako zagotavljajo boljše razmerje med težo in trdnostjo. Vlakna delujejo protimikrobno, zato jih lahko nosite še dlje časa.

PREDNAREZANI “I” TRAKOVI

KT Tape® PRO so že pripravljeni za takojšnjo uporabo. Prednarezani trakovi so zaobljeni na robovih, kar preprečuje, da bi se karkoli nalepilo nanje.

Vsaka rola vsebuje 20 že pripravljenih trakov, dolžine 25 cm in širine 2 cm.

ODSEVNI DIZAJN -> SKRBI ZA VAŠO VARNOST

Bodite vidni. Bodite varni. KT Tape® PRO imajo vgrajene odsevne elemente, ki imajo dodatno funkcijo odsevnosti in so odličen pripomoček, s katerim opozarjate nase, ko trenirate v temi ali mraku oziroma v razmerah, ko je manj svetlobe; brezskrbno se podatje na večerni tek ali kolesarjenje.

NA VOLJO V VEČ BARVAH

ZAŠČITNI POTOVALNI BOX

KT Tape® PRO trakovi so shranjeni v priročni škatlici, ki jo lahko varno pospravite v svojo športno torbo. Ali jo uporabite v kašen drug namen; na primer da vam prinese srečo, če sodite med vraževerne. Bodite izvirni in to delite z nami.

BREZ LATEKSA ZA OBČUTLJIVO KOŽO

KT Tape® PRO uporablja akrilno medicinsko lepilo, ki je nežno do kože in preprečuje draženje ter izpuščaje, ki so pogosti pri uporabi tradicionalnih športnih bandažah in drugih oblogah ali trakovih.

Kako poteka namestitev kinezioloških trakov se lahko naučite na YouTube kanalu Tesla Center:

Kako namestim

Primer namestitve traku SREDINSKO

Strgaj zaščitni trak na sredini.
Strgaj zaščitni trak na sredini.
Na obeh straneh odlepite približno 4 cm. zaščitnega traku.
Nalepite kot keže slika (od znotraj na vzven)

Primer namestitve traku (od začetka)

Zavij in strgaj 4 cm od začetka traku.
Odstrani 4 cm zaščitnega papirja
Nalepi kot je prikazano.

Video učilnica

Rame


Vrat – Hrbet – Križ

Roke – Noge

Kako odstraniti Kinesio trak?

Začnite tako, da na vogalu trak odlepite. Z eno roko napnite kožo v nasprotno smer, kamor boste odlepili trak, medtem ko z drugo roko nežno povlecite trak navzgor, da se odlepi.Za občutljivo kožo ali če je lepilo premočno

V primeru občutljive kože ali kadar se trak močno drži kože, vtrite na trak nekaj kapljic olja, da se lepilo razgradi. Počakajte nekaj minut in nato počasi odstranite trak.


Zgoraj