KT Tape® PRO™ X, 15 kos

Kineziološki obliži za hitro in enostavno lajšanje bolečin.

Namestimo na boleče mesto.
Izdelek se nosi od 4-7 dni.
Izdelek je vodoodporen.

20,90

KT Tape® PRO™ X je kineziološki obliž lajša bolečine v mišicah, poškodbe zaradi preobremenitve ter bolečine in poškodbe tetiv. Obliži so namenjen profesionalnim športnikom, rekreativcem in vsem, ki živijo aktiven življenjski slog in ne želijo, da jih bolečine upočasnijo, nameščanje kinezioloških trakov pa jim je odveč. KT Tape® PRO™ X ostanejo na mestu do 5 dni bo redni vadbi, tuširanju ter vseh ostalih vsakodnevnih opravilih.

Paket vsebuje 15 obližev, shranjenih v škatlico, ki jih ohranja neokrnjene in so vedno pri roki v športni torbi. Priložena navodila, ki vas vodijo po najpogostejših poškodbah.

Primerni za različne poškodbe in stanja: teniški komolec, zvin gležnja, bolečine v kolku, bolečine v križu, bolečine v hrbtenici, vnetje ahilove tetive, sindrom karpalnega kanala, poškodbe mišic…

Naročila lahko oddate: v spletni trgovini, Facebook trgovini ali na info(at)kttape.si ali partnerskih prodajalnah

MOČNO LEPILO

Izdelek je zasnovan za uporabo v težkih razmerah in ga lahko nosite do 3-5 dni, se z nameščenim trakom tuširate, izpostavljate vlagi, mrazu in plavate v bazenu. Uporabljata patentirano medicinsko lepilo, ki bo zdržalo enako dolgo kot vaša aktivnost, in brez zamere, morda celo dlje.

SINTETIČNA MIKROVLAKNA

KT TAPE® PRO™ X lahko udobno nosite po tušem, v bazenu ali na visokih valovih obale Big Sur. Triatlonci, plavalci, deskarji, jadralci, kolesarji… ga s pridom uporabljajo. Sintetična mikrovlakna se hitro sušijo, ne dražijo kože, naravno delujejo proti mikrobom in omogočajo udobno nošenje.

PREDNAREZANI X OBIŽI

KT TAPE® PRO™ X so že pripravljeni za uporabo. Robovi so že zaobljeni in se ne »cufajo« na konicah.

Paket vsebuje 15 obližev.

BREZ LATEKSA ZA OBČUTLJIVO KOŽO

KT Tape® PRO uporablja akrilno medicinsko lepilo, ki je nežno do kože in preprečuje draženje ter izpuščaje, ki so pogosti pri uporabi tradicionalnih športnih bandažah in drugih oblogah ali trakovih.

Kako namestim - KT Tape® PRO™ X

Kje lahko namestim KT Tape® PRO™ X

PRO X™ PATCHES:

Back Pain

Shoulder Pain
Medial Knee Pain
Lateral Knee Pain
Calf Strain
Quad Strain
Hamstring Strain
AC Joint Sprain
SI Joint Pain
Pain on Top of Foot
Heel Pain
ITBS at Hip
Patella Tendon
Bunions
And other Muscle
Pains, Overuse
Injuries, and Tendonitis

PRO X™ PATCHES with KT TAPE® Strips:

Runner’s Knee
Achilles Tendonitis
Shin Splints
Tennis Elbow
Lower Back Pain
And other Muscle
Pains, Overuse
Injuries, and Tendonitis

AVOID SENSITIVE AREAS

PRO X™ should not be applied to sensitive areas of the body—especially where the skin is thinner. Avoid placing PRO X™ patches on the front or sides of the neck, the collar bone, from the armpit to inside the elbow, between the groin and the inside of the thigh, and on the back of the knee. Improper application or applications to sensitive skin or sensitive areas of the body may cause skin irritations and possible blistering.

Kako odstraniti Kinesio trak?

Začnite tako, da na vogalu trak odlepite. Z eno roko napnite kožo v nasprotno smer, kamor boste odlepili trak, medtem ko z drugo roko nežno povlecite trak navzgor, da se odlepi.Za občutljivo kožo ali če je lepilo premočno

V primeru občutljive kože ali kadar se trak močno drži kože, vtrite na trak nekaj kapljic olja, da se lepilo razgradi. Počakajte nekaj minut in nato počasi odstranite trak.


Zgoraj