Obliž proti žuljem KT Performance+™

Pomagajo preprečiti nastanek žuljev
Ultra-obstojni, raztegljivi, zračni
Se zlahka prilegajo koži
Obstojni do 2 dni
Se ne trgajo
Z zaobljenimi robovi, se ne odlepijo in izboljšan oprijem

13,00

Ni na zalogi

Obliž proti žuljem KT Tape® Performance+ je izdelek, ki preprečuje nastanek žuljev pri športni aktivnosti ter domačih ali službenih opravilih. Vrhunski sintetični trakovi iz netkanih vlaken so oblikovani tako, da preprečujejo poškodbe, povezane s trenjem kože, do katere pride med športno ali drugo aktivnostjo in povzročajo nastanek poškodb kot so mehurji, drgnjenje in “vroče točke”, med napornimi treningi ali tekmami.

Obliž proti žuljem KT Tape ima močno lepilo, zaradi katerega ostane na svojem mestu. Oblikovan je tako, da se zlahka prilagodi koži, med vadbo pa omogoča popolno mobilnost.

Uporabite, da preprečite nastanek mehurjev in drugih športnih poškodb zaradi trenja
Izdelani iz izjemno trpežne sintetične tkanine, ki se ne trga
Prednarezani 10cm dolgi trakovi, ki jih lahko uporabite na najbolj izpostavljenih mestih na telesu: peta, gležnji, prsti… in v vsaki obutvi
Zaobljeni robovi dodatno preprečujejo trganje in izboljšajo oprijem

Obliž proti žuljem - Kako namestin

Kako odstraniti Kinesio trak?

Začnite tako, da na vogalu trak odlepite. Z eno roko napnite kožo v nasprotno smer, kamor boste odlepili trak, medtem ko z drugo roko nežno povlecite trak navzgor, da se odlepi.Za občutljivo kožo ali če je lepilo premočno

V primeru občutljive kože ali kadar se trak močno drži kože, vtrite na trak nekaj kapljic olja, da se lepilo razgradi. Počakajte nekaj minut in nato počasi odstranite trak.


Zgoraj