Kineziološki trak KT TAPE® Original Črna, 5m x 5cm precut-prednarezani

Kineziološki trakovi iz 100% bombaža

Namestimo na bolečo mesto.
Izdelek se nosi od 1-3 dni.
Izdelek je vodoodporen.

14,50

Ni na zalogi

Udobni za nošenje do 3 dni
Se ne odlepijo v vodi
Lajšajo bolečine

BOLEČINE V MIŠICAH, SKLEPIH IN TETIVAH

Potrebujete podporo, ki bo trajala več treningov? KT Tape® Original lajša bolečine in ostaja pritrjen do 3 dni, tudi po tuširanju in izpostavljanju vlagi, mrazu, celo v bazenu.

V paketu je 20 že narezanih trakov in hitri vodič, ki vas bo korak po kraku vodil po najpogostejših poškodbah.

MOČNO LEPILO

KT Tape® je zasnovan za uporabo v najtežjih razmerah in ga lahko nosite do 3 dni, se z nameščenim trakom tuširate, izpostavljate vlagi, mrazu in plavate v bazenu. Tako KT Tape® PRO kot KT Tape® Original imata patentirano lepilo, ki bo zdržalo najmanj tako dolgo kot vaša aktivnost, in brez zamere, morda celo dlje.

ODLIČNA PODPORA

 

Elastično jedro trakov KT Tape® zagotavlja močno podpro mišicam, sklepom in tetiva, pri tem pa vas ne omejuje pri gibanju.

TRAJA DLJE

Bombažna vlakna trakov KT Tape® Gantle so prepletena v mrežasto jedro, ki se premika skupaj z vašim telesom. Takšna zasnova koži omogoča dihanje in odvajanje vlage, kar je ključnega pomena za dolgotrajno udobje in nošenje.

BOMBAŽNA MIKROVLAKNA

Bombažna mikrovlakna KT Tape® trakov so tesno spletena v mrežasto jedro, ki se premika skupaj z vašim telesom. Takšna zasnova koži omogoča dihanje in učinkovito odvaja vlago, kar je ključnega pomena za dolgotrajno udobje in nošenje, hkrati pa dajejo občutek mehkobe.

PREDNAREZANI “I” TRAKOVI

KT Tape® so že pripravljeni za takojšnjo uporabo. Prednarezani trakovi so zaobljeni na robovih, kar preprečuje, da bi se karkoli nalepilo nanje. Vsaka rola vsebuje 20 že pripravljenih trakov, dolžine 25 cm in širine 2 cm.

NA VOLJO V VEČ BARVNIH ODTENIKIH

ZAŠČITNI POTOVALNI BOX PRIMEREN ZA POTOVANJA

BREZ LATEKSA ZA OBČUTLJIVO KOŽO

KT Tape® uporablja akrilno medicinsko lepilo, ki je nežno do kože in preprečuje draženje ter izpuščaje, ki so pogosti pri uporabi tradicionalnih športnih bandažah in drugih oblogah ali trakovih.

Kako namestim

Primer namestitve traku SREDINSKO

Strgaj zaščitni trak na sredini.
Strgaj zaščitni trak na sredini.
Na obeh straneh odlepite približno 4 cm. zaščitnega traku.
Nalepite kot keže slika (od znotraj na vzven)

Primer namestitve traku (od začetka)

Zavij in strgaj 4 cm od začetka traku.
Odstrani 4 cm zaščitnega papirja
Nalepi kot je prikazano.

Video učilnica

Rame


Vrat – Hrbet – Križ

Roke – Noge

Mesta namestitve

Kako odstraniti Kinesio trak?

Začnite tako, da na vogalu trak odlepite. Z eno roko napnite kožo v nasprotno smer, kamor boste odlepili trak, medtem ko z drugo roko nežno povlecite trak navzgor, da se odlepi.Za občutljivo kožo ali če je lepilo premočno

V primeru občutljive kože ali kadar se trak močno drži kože, vtrite na trak nekaj kapljic olja, da se lepilo razgradi. Počakajte nekaj minut in nato počasi odstranite trak.


Zgoraj