Kineziološki trak KT Tape® Gentle Bež, Dolžina 5mx5cm precut-prednarezani

Nežno lepilo, da trak lažje odstranimo,
brez lateksa, 100% bombaž

15,50

Ekstra nežno lepilo, zaradi katerega se trak lažje odstrani
Obstojen do 3 dni
Ne vsebuje lateksa
Iz 100% bombaža

Primerni za različne poškodbe in stanja: teniški komolec, zvin gležnja, bolečine v kolku, bolečine v križu, bolečine v hrbtenici, vnetje ahilove tetive, sindrom karpalnega kanala, poškodbe mišic…

Naročila lahko oddate: v spletni trgovini, Facebook trgovini ali na info(at)kttape.si ali partnerskih prodajalnah.

BOLEČINE V MIŠICAH, SKLEPIH IN TETIVAH

Potrebujete podporo za več treningov, vendar z nežnim lepilom? KT Tape® Gantle je prava izbira. Enako kot KT Tape® Original lajša bolečine in ostaja pritrjen do 3 dni, tudi po tuširanju, v vlagi, mrazu, celo v bazenu. Vendar pa se KT Tape® Gantle zaradi posebnega lepila lažje odlepi in je še bolj prijazen do kože.

V paketu je 20 že narezanih trakov in hitri vodič, ki vas bo korak po kraku vodil po najpogostejših poškodbah.

NEŽNO LEPILO

KT Tape® Gantle je zasnovan za uporabo v najtežjih razmerah in ga lahko nosite do 3 dni, se z nameščenim trakom tuširate, izpostavljate vlagi, mrazu in plavate v bazenu. Enako kot KT Tape® Original, ima trak Gantle patentirano lepilo, ki bo zdržalo enako dolgo kot vaša aktivnost, in brez zamere, morda še dlje. Za tiste z bolj občutljivo kožo, imajo trakovi Gantle še bolj nežno lepilo, ki omogoča, da trak po končani uporabi, lažje odlepimo.

DAJE PODPORO

Elastično jedro trakov KT Tape® zagotavlja močno podporo mišicam, sklepom in tetivam, pri tem pa vas ne omejuje pri gibanju.

TRAJA DLJE

Bombažna vlakna trakov KT Tape® Gantle so prepletena v mrežasto jedro, ki se premika skupaj z vašim telesom. Takšna zasnova koži omogoča dihanje in odvajanje vlage, vam pa omogoča dolgotrajno udobje in nošenje.

BOMBAŽNA MIKROVLAKNA

Bombažna mikrovlakna KT Tape® trakov so tesno spletena v mrežasto jedro, ki se premika skupaj z vašim telesom. Takšna zasnova koži omogoča dihanje in odvajanje vlage, kar je ključnega pomena za dolgotrajno udobje in nošenje, hkrati pa dajejo občutek mehkobe.

PREDNAREZANI “I” TRAKOVI

KT Tape® so že pripravljeni za takojšnjo uporabo. Prednarezani trakovi so zaobljeni na robovih, kar preprečuje, da bi se karkoli nalepilo nanje. Vsaka rola vsebuje 20 že pripravljenih trakov, dolžine 25 cm in širine 2 cm.

NA VOLJO V KOŽNI BARVI

BREZ LATEKSA ZA OBČUTLJIVO KOŽO

KT Tape® uporablja akrilno medicinsko lepilo, ki je nežno do kože in preprečuje draženje ter izpuščaje, ki so pogosti pri uporabi tradicionalnih športnih bandažah in drugih oblogah ali trakovih.

Kako namestim

Primer namestitve traku SREDINSKO

Strgaj zaščitni trak na sredini.
Strgaj zaščitni trak na sredini.
Na obeh straneh odlepite približno 4 cm. zaščitnega traku.
Nalepite kot keže slika (od znotraj na vzven)

Primer namestitve traku (od začetka)

Zavij in strgaj 4 cm od začetka traku.
Odstrani 4 cm zaščitnega papirja
Nalepi kot je prikazano.

Video učilnica

Rame


Vrat – Hrbet – Križ

Roke – Noge

Mesta namestitve

Kako odstraniti Kinesio trak?

Začnite tako, da na vogalu trak odlepite. Z eno roko napnite kožo v nasprotno smer, kamor boste odlepili trak, medtem ko z drugo roko nežno povlecite trak navzgor, da se odlepi.Za občutljivo kožo ali če je lepilo premočno

V primeru občutljive kože ali kadar se trak močno drži kože, vtrite na trak nekaj kapljic olja, da se lepilo razgradi. Počakajte nekaj minut in nato počasi odstranite trak.


Zgoraj